ПДАУ та «Благодійний фонд "Карітас Полтава"» підписали договір про співпрацю

 

22 квітня ректор Полтавського державного аграрного університету Олександр Галич  підписав договір про співпрацю із директором благодійної організації «Благодійний фонд "Карітас Полтава"»  Володимиром Раковецьким.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Цілями цієї співпраці є:


• забезпечення здобуття якісної освіти;
• налагодження ефективної взаємодії;
• забезпечення високої якості професійної підготовки фахівців.

⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Олександр Галич зазначив, що Університет уже давно співпрацює з фондом, але відсьогодні напрями співпраці будуть розширюватися.  У ПДАУ є багато ініціативної та активної молоді, зокрема в органах студентського самоврядування, яка завжди готова до нових ідей і з радістю візьме участь у спільних проєктах. Також є можливість залучати викладачів ПДАУ до проведення тренінгів та інших заходів. Співпраця з такими організаціями як «Благодійний фонд "Карітас Полтава"»  дає змогу не лише підвищити якість освіти, а й надати підтримку внутрішньо переміщеним особам, адже з початком війни наш Університет став прихистком для багатьох людей.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Володимир Раковецький зі свого боку зазначив, що цей договір сприятиме залученню багатьох грантів, реалізації багатьох проєктів, адже у студентів ПДАУ великий потенціал, і різних ініціатив, навіть  міжнародних. Також він подякував ПДАУ за підхід до навчання та виховання молоді.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Підписання цього договору про співпрацю стане початком нового етапу плідної співпраці між ПДАУ та «Благодійним фондом "Карітас Полтава"». Сторони сподіваються, що спільні проєкти допоможуть підвищити якість освіти в Україні та зробити світ ліпшим.