Підписання договору про співпрацю між ПДАУ та ТОВ «ТЕРРАВЕТ»

⠀⠀⠀⠀⠀⠀

22 квітня в рамках Тижня факультету ветеринарної медицини до Полтавського державного аграрного університету завітали засновник ТОВ «ТЕРРАВЕТ» Євген Мальченко та національний менеджер ТМ ModeS Олександр Котов. Ректор ПДАУ Олександр Галич і директорка ТОВ «ТЕРРАВЕТ» Ганна Москович також підписали договір про співпрацю, який засвідчує спільне прагнення обох сторін до розвитку та поглиблення співпраці у сфері освіти й науки.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Олександр Галич наголосив, що співпраця з ТОВ «ТЕРРАВЕТ» є надзвичайно важливою для розвитку ветеринарної медицини в Полтаві. Фахівці цієї галузі зараз дуже затребувані на ринку праці, тож співпраця з провідними компаніями дасть змогу Університету надати своїм студентам найсучасніші знання та навички, необхідні для поліпшення ветеринарної медицини.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Олександр Анатолійович також зазначив, що ПДАУ співпрацюватиме з ТОВ «ТЕРРАВЕТ» у таких напрямах:
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
• створення спільних науково-дослідницьких проєктів, які дадуть можливість студентам і викладачам Університету брати участь в актуальних дослідженнях;
• проведення майстер-класів і тренінгів для студентів, які допоможуть їм ознайомитися з найсучаснішими методами діагностики та лікування тварин;
• створення нових освітніх програм, які відповідатимуть потребам ринку праці;
• стажування та працевлаштування студентів і випускників Університету в ТОВ «ТЕРРАВЕТ».
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Декан факультету ветеринарної медицини ПДАУ Сергій Кулинич подякував ТОВ «ТЕРРАВЕТ» за підтримку і наголосив, що оновлення ветеринарної науки є надзвичайно важливим завданням, для виконання якого потрібні фахівці. Саме тому всі сторони зацікавлені в тому, щоб дати студентам найсучасніші знання та практичні навички. Такі заняття будуть охоплювати широкий спектр тем ветеринарної медицини, їх можуть проводити не лише викладачі Університету, а й досвідчені фахівці компанії.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Засновник компанії «ТЕРРАВЕТ» Євген Мальченко розповів про історію становлення та розвитку компанії, про її сильні сторони та наявні філії. Він також висловив зацікавленість у співпраці з ПДАУ та наголосив, що компанія завжди рада бачити в себе студентів на  стажуванні і практиках, а також готова працевлаштовувати випускників Університету.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Підписання договору про співпрацю між ПДАУ та ТОВ «ТЕРРАВЕТ» стало дуже важливою подією, яка відкриває нові можливості для розвитку ветеринарної освіти та науки в Україні. Впевнені, що ця співпраця буде плідною та принесе багато користі не лише Університету та компанії, а й усій нашій країні!