Разом творимо майбутнє: меморандум про співпрацю між ПДАУ та ЦКД ПМТГ

16 квітня ректор Полтавського державного аграрного університету  Олександр Галич і директорка Центру культури та дозвілля Полтавської міської територіальної громади Оксана Михайленко підписали меморандум про співпрацю з метою об’єднання зусиль задля виконання завдань і розв'язання питань художньо-проєктної, навчально-методичної, культурно-мистецької діяльності та впровадження інноваційних технологій у культурний та освітній простір. 
 
Олександр Галич підкреслив, що співпраця між Університетом і Центром культури та дозвілля має давню історію, яка ґрунтується на взаємній повазі, довірі та спільному прагненні до розвитку культурно-мистецького життя Полтавщини. Полтавський державний аграрний університет дякує за допомогу в проведенні заходів.
 
Зі свого боку Оксана Михайленко висловила вдячність ПДАУ за плідну співпрацю та всебічну підтримку та наголосила, що цей меморандум відкриває нові можливості для реалізації спільних проєктів, спрямованих на збагачення культурного життя нашого міста та області. Також висловила впевненість, що співпраця буде й надалі успішною та плідною і на підтвердження цього вручила Олександру Галичу подяку за багаторічне партнерство. 
 
Це лише початок! Ми впевнені, що в нас попереду багато цікавих і плідних проєктів.
 
Разом ми творимо майбутнє!