RWS Community запропонувала викладачам кафедри гуманітарних і соціальних дисциплін ПДАУ стати академічними партнерами за програмою RWS Campus!

 

За сприяння доцентки кафедри гуманітарних і соціальних дисциплін Лесі Матвієнко RWS Community запропонувала викладачам кафедри гуманітарних і соціальних дисциплін Полтавського державного аграрного університету стати академічними партнерами за програмою RWS Campus!


RWS Campus – це глобальна програма, яка розвиває локалізацію інструментів автоматизованого перекладу. Співпрацюючи з понад 600 університетами в усьому світі, програма налагоджує міцні зв'язки для підготовки та вдосконалення професіоналів у галузі локалізації, зокрема доступу та партнерства у сфері застосування програмного забезпечення для автоматизованого перекладу Trados. RWS Campus в межах партнерства з університетами надає викладачам технології локалізації для проведення занять, щоб студенти могли навчатися в умовах, які відповідають професійним робочим сценаріям. RWS Campus співпрацює з університетами за такими напрямками: технології для університетів; стажування та навчання; академічні партнери; студентська сертифікація в Trados; спільнота кампусу RWS.


Полтавському державному аграрному університету RWS Campus надала безкоштовний доступ до програмного забезпечення Trados і підтримку курсів з перекладу та лінгвістики для кафедри гуманітарних та соціальних дисциплін і здобувачів вищої освіти спеціальності Філологія спеціалізації 035.041 Германські мови та літератури (переклад включно), перша – англійська ступенів бакалавра та магістра.


У межах подальшої співпраці як академічних партнерів передбачено також участь викладачів кафедри гуманітарних і соціальних дисциплін у стажуваннях і тренінгах від RWS Campus, зокрема RWS Campus Online 2024 event 29 and 30 April 2024.