У ПДАУ відбулись змагання в рамках проєкту «Пліч-о-пліч» з футзалу

 
16 квітня на базі Полтавського державного аграрного університету відбувся ІІІ районний етап проєкту «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги» з футзалу. Метою цього проєкту, започаткованого за ініціативи Президента України Володимира Зеленського, є популяризація спорту серед школярів, виховання здорового та патріотичного юнацтва.
 
Завідувачка сектора освіти, культури, молоді та спорту Полтавської районної військової адміністрації Червенчук Олена підкреслила важливість проєкту «Пліч-о-пліч», який дає можливість юним спортсменам проявити себе, відчути командний дух і здобути цінний досвід. Також висловила подяку ПДАУ за наданий зал для проведення змагань і побажала всім учасникам чесної гри, яскравих перемог і незабутніх вражень.
 
Проректорка з науково-педагогічної роботи і перспективного розвитку Тамара Шаравара від імені ректора Університету Олександра Галича та всього  колективу привітала учасників і гостей заходу в стінах Університету. Саме завдяки спільним зусиллям, взаємопідтримці та єднанню ми зможемо подолати всі труднощі та здобути перемогу, саме тому цьогоріч змагання проходять під гаслом «Разом переможемо!», яке є символом єднання та незламності українського народу. Вона також побажала всім командам успіхів, а юним спортсменам – нових звершень і спортивної слави.
 
Завідувач кафедри фізичного виховання і спорту Петро Літвінов побажав усім мирного неба,  учасникам змагань гідної гри, а переможцям – подальших спортивних успіхів, і наостанок подякував ЗСУ за можливість проводити такі спортивні заходи. 
 
Арбітром матчу був Лісний Максим.
 
До змагань долучилися команди таких  закладів освіти:
- Великорублівского опорного закладу загальної середньої освіти І–ІІІ ступенів Великорублівської сільської ради;
- Карлівського ліцею імені Ніни Герасименко Карлівської міської ради;
- опорного закладу «Ланнівський ліцей» Ланнівської сільської ради;
- опорного закладу «Чутівська загальноосвітня школа І–ІІІ ступенів» Чутівської селищної ради;
- Мачухівського ліцею Мачухівської сільської ради;
- Полтавського ліцею імені А. С. Макаренка Полтавської обласної ради.
 
Дякуємо всім учасникам, тренерам, вболівальникам та організаторам за чудовий спортивний захід!
 
ПДАУ – територія спортивних можливостей.